Home » Chronisch Ziek » Gun jezelf het comfort van een traplift
Chronisch Ziek

Gun jezelf het comfort van een traplift

Wanneer je geconfronteerd wordt met een verminderende mobiliteit, kan zelfstandig wonen een uitdaging vormen. Gelukkig zijn er hulpmiddelen die het ons gemakkelijker kunnen maken. Een traplift brengt je op een veilige én ergonomische manier naar boven en naar beneden. Je huis voelt opnieuw als een thuis. En dat verdient iedereen.

Koester je mooie momenten 

Verplaatsingen vragen veel energie als je mobiliteit afneemt. Dankzij een traplift geraak je echter zonder inspanning boven of beneden. Je spaart je energie voor de momenten die jou echt vreugde geven: met de (klein)kinderen spelen, samen koken,… Je hebt opnieuw ruimte om te genieten! Wanneer M. de trap moeilijker op kon door MS, bleek een traplift ook voor haar de juiste oplossing: “Ik gebruik de traplift dagelijks en ik moet zeggen: ik voel me echt zelfstandiger. Gewoon al door het feit dat ik er niet continu aan herinnerd word dat ik ziek ben.”

Er is een traplift voor elke trap en voor elk huis. Je kan kiezen uit een waaier aan stijlen, kleuren en bekledingen, waardoor hij volledig opgaat in je interieur.

Geniet van je huis 

Zeventigers Willy en Monique kozen voor een traplift nadat Monique een valincident had. Dat is een situatie die vaak voorkomt, al hoef je uiteraard niet op een val te wachten om je woning toegankelijker te maken. Wanneer je investeert in een traplift, kan je een ongeval – en het revalidatieproces dat daarbij komt kijken – vermijden. “Dankzij onze traplift kunnen we allebei in onze slaapkamer slapen”, zegt Willy. “Als ik zelf ook wat minder beweeglijk zou worden, hoef ik me alvast geen zorgen te maken. Ik weet nu al hoe ik veilig en comfortabel boven en beneden geraak.”

Jouw thuis, jouw smaak 

Er is een traplift voor elke trap en voor elk huis. Je kan kiezen uit een waaier aan stijlen, kleuren en bekledingen. Moderne trapliften kunnen heel verregaand gepersonaliseerd worden, waardoor ze volledig opgaan in je interieur. Comfortlift biedt eerst een luisterend oor. Daarna kies je in samenspraak met een expert voor een oplossing op maat van jouw specifieke noden.

Next article