Skip to main content
Home » Chronisch Ziek » Heldere gesprekken met Lumity
Maladies chroniques

Heldere gesprekken met Lumity

Met Phonak Audéo Lumity mis je geen enkel woord, want elke stem komt helder en duidelijk binnen, ongeacht de situatie. Of het nu een zacht pratende barista is, een rumoerige omgeving of een gesprek tijdens het sporten, Lumity zorgt ervoor dat elke stem goed verstaanbaar is. Het biedt de nieuwste generatie hoortoestellen van Phonak, die al meer dan 75 jaar bekendstaat om innovatieve hooroplossingen. Achtergrondgeluid en flarden die herhaling vereisen, kunnen vermoeiend zijn, maar Phonak begrijpt hoe belangrijk goed gehoor is.

Phonak Audéo Lumity, de jongste generatie hoortoestellen, heeft de unieke Phonak SmartSpeech Technology. Deze technologie verbetert de verstaanbaarheid van spraak in diverse omgevingen. De hoortoestellen passen zich automatisch aan aan de luistersituatie, of het nu stil is, rumoerig, dichtbij of op afstand.

Jij hebt de regie in handen

Wim Van der Beken (41) heeft aangeboren gehoorverlies en draagt al sinds 2016 hoortoestellen. Onlangs stapte hij over naar Phonak Audéo Lumity vanwege moeite met het volgen van conversaties. Hij merkte meteen verbetering en waardeert de mogelijkheid om het geluid aan te passen via de myPhonak-app. Met Audéo Lumity heeft hij de regie over zijn gehoor en kan zijn audioloog hem zelfs live en op afstand helpen.

Tap Control

Met Tap Control schakel je moeiteloos naar inkomende telefoongesprekken op je smartphone door even te dubbeltikken. De hoortoestellen kunnen acht Bluetoothverbindingen onthouden en met twee apparaten tegelijk verbonden zijn. Hierdoor kun je eenvoudig schakelen tussen twee apparaten en hoef je geen oproepen te missen terwijl je naar de televisie kijkt. Wim maakt veel gebruik van de GPS-functie met Bluetooth, waardoor hij niet constant naar het scherm van zijn smartphone hoeft te kijken. Zijn reisgenoten zijn altijd verbaasd over hoe goed hij de weg kent.

Waterdicht

Wim koos voor de waterdichte Phonak Audéo Life Lumity, wat hem geruststelt tijdens het joggen of bij regen. Hij hoeft zich geen zorgen te maken over problemen met druppels of vocht in de microfoon, in tegenstelling tot andere toestellen. Hij hoeft ook geen batterijen meer te verwisselen, omdat hij de hoortoestellen in het doosje van de Phonak Charger Ease kan opbergen. Met slechts drie uur opladen zijn de lithium-ion batterijen klaar voor een hele dag gebruik. De Phonak Charger Case Go kan de toestellen zelfs tot wel drie keer opladen, perfect voor een weekendje weg zonder gesprekken te missen.

Next article